Hore

Fototechnika » Recenzie

Najnovší článok z kategórie
Vikingská zima

Vikingská zima

Pripravený blýskať o stošesť. Človek mieni, príroda mení. Blesky museli zostať doma a o atmosféru sa postaralo sneženie.

2023-12-07 06:00:00
Karol Srnec
12140
 
 
  • 7793
    4

    Zimná panoráma!

    Vonku už máme jar a nádherné teplé počasie, no aj tak by som rád trocha zaspomínal na túto zimu. Zimu, ktorá bola dokonca až arktická a snehu (aspoň na horách) bolo dostatok, v okolí Tatier možno až príliš.

  • 13607
    42

    Žiarovka

    Pre všetkých, ktorých zaujíma, ako Izzino nafotil zaujímavú fotku žiarovky.  Viacero užívateľov sa ma pýtalo, ako som nafotil fotku žiarovky, ktorú som pridal do galérie. Keďže som zachytil celý proces, rozhodol som sa publikovať postup ako ďalší príbeh fotografie.

  • 5350
    20

    Z fotografovej kuchyne

    Príjmite pozvanie do fotografovej kuchyne a to doslova. Pokročilé použitie bleskov nemusí byť len za účelom profesionálnej či umeleckej fotografie. Prečo priateľke neurobiť zaujímavý domáci portrét?

  • 5434
    3

    Všímavosť, plánovanie, trpezlivosť...

    Premýšľajte ako fotograf pri každom motíve, ktorý fotografujete, nech je akokoľvek obyčajný. Váš prístup je vašou vizitkou, buďte k sebe poctiví.

  • 7246
    5

    Vrtulienka

    Príbeh obyčajnej vrtuľky z jedného bratislavského kvetinárstva.

  • 6282
    7

    Voda, kov a svetlo

    Tento príbeh fotografie bude patriť k tým najjednoduchším. A skôr ako o ťažký fotografický postup, v ňom ide o fotografické videnie a hravosť.

  • 9824
    34

    Vláčik motoráčik

    Iste sa už každému z vás stalo, že našiel miesto, ktoré ho zaujalo, odfotil ho, upravil v PC, zavesil na web a očakával chvály a uznanie.

  • 7635
    7

    Vianočná pohľadnica II.

    Každý rok vám prinášame článok o tom, ako som nafotil PF-ko/Vianočnú pohľadnicu. Tohto roku som sa rozhodol, že sa ešte viac zameriam na bokeh. Už po minulé roky som sa hral s rozostrenými svetielkami a hodlal som v tom pokračovať aj teraz.

  • 18990
    17

    Vianočná pohľadnica

    Od rozostrených svetielok k vianočnej pohľadnici.

  • 6690
    12

    Urbanistická fotografia bociana bieleho

    Vždy sa rád vrátim na miesta, ktoré ma niečím oslovili. Prostredím, výskytom určitého živočíšneho druhu alebo rôznymi inými možnosťami, väčšinou spojenými s fotografovaním. Takýmto miestom je aj malá rakúska dedinka nesúca meno Rust. Nachádza sa na západnom brehu jazera Neusiedler see, ktoré je významným biotopom množstva vodného vtáctva, napríklad aj šišili bocianovitej, o ktorej som tiež písal článok. 

  • 6256
    9

    Turbíny

    Vrcholné dielo techniky ako atraktívny objekt pre fotografiu.

  • 7081
    8

    Tuctový Flexaret

    Na film už roky nefotím a ani nemienim. To však neznamená, že sa mi analógová fotografia a technika nepáčia. Aj keď nie som zberateľ, pár starých fotoaparátov nízkej hodnoty mám, hlavne ako dekoráciu. Obyčajný Flexaret, Zorkij, mecháč, ktorého meno si ani nepamätám.

 
Inzercia

ČLÁNKY - aktuálne diskutované

Newsletter

Chcete byť informovaný o novinkách portálu ePhoto.sk? Prihláste sa k odberu newslettera.