Hore

Fototechnika » Recenzie

Najnovší článok z kategórie
Vikingská zima

Vikingská zima

Pripravený blýskať o stošesť. Človek mieni, príroda mení. Blesky museli zostať doma a o atmosféru sa postaralo sneženie.

2023-12-07 06:00:00
Karol Srnec
12137
 
 
  • 5347
    20

    Z fotografovej kuchyne

    Príjmite pozvanie do fotografovej kuchyne a to doslova. Pokročilé použitie bleskov nemusí byť len za účelom profesionálnej či umeleckej fotografie. Prečo priateľke neurobiť zaujímavý domáci portrét?

  • 6950
    13

    MINI iskry

    Jedno MINI – veľa iskier – kopec zábavy!

  • 7530
    15

    CD-Psychedélia

    Žiadna veľká veda a fantastický farebný výsledok, pri ktorom si zaspomínate na éru Jefferson Airplane a Jimmiho Hendrixa. Nepotrebujete ani žiadne extra vybavenie. Iba chuť a trošku času.

  • 12702
    74

    Bratislava Timelapse

    Bratislava na časozberných videách jedného z užívateľov ePhota. 4000 fotografií a 100GB dát pre video o trvaní 2:46 min.

  • 6589
    21

    Káble z Matrixu

    Námety ležia všade okolo nás. Stačí obyčajný kompakt a o zábavu máte postarané.

  • 6685
    12

    Urbanistická fotografia bociana bieleho

    Vždy sa rád vrátim na miesta, ktoré ma niečím oslovili. Prostredím, výskytom určitého živočíšneho druhu alebo rôznymi inými možnosťami, väčšinou spojenými s fotografovaním. Takýmto miestom je aj malá rakúska dedinka nesúca meno Rust. Nachádza sa na západnom brehu jazera Neusiedler see, ktoré je významným biotopom množstva vodného vtáctva, napríklad aj šišili bocianovitej, o ktorej som tiež písal článok. 

  • 10690
    6

    Gorily v hmle

    Veľké kúdoly dymu, ťažká sladká omamná vôňa, jemný bublot vody a občasné pípnutie zábleskového svetla či cvaknutie zrkadielka. Že to celé nejde dokopy? Ale ide – iba ďalšia podoba pracovného dňa v ePhote :-)

  • 7458
    14

    Easy rider 2: Tapeta

    Pokračovanie fotografovania motorkára Tapetu. Malé blesky sme vymenili za štúdiové a z exteriérov sme sa presunuli do malého redakčného ateliéru.

  • 10035
    25

    Soap Opera

    Ďalší z nenáročných projektov z ktorým môžete zahnať nudu. Pri pravidelnom listovaní zahraničnými fotočasopismi som narazil na jednu fotografiu, ktorá sa mi zapáčila. Hneď keď som sa na ňu pozrel, vedel som, že to nemôže byť ťažké. Zároveň som si povedal, že nebudem kopírovať, ale urobím to po svojom.

  • 11152
    57

    Hráme sa s bleskami - Easy rider

    Krásne choppery sa stavajú aj u nás. My sme mali možnosť jeden si nafotiť na dvoch rôznych lokáciach.

  • 10464
    46

    Surové železo

    Keď sa povie vysoká pec, predstavíme si mužov v ochranných odevoch, tečúcu žeravú hmotu, iskry lietajúce vzduchom. Mágia v železe ukrytá. Aké je to fotiť v pekle?

  • 7792
    4

    Zimná panoráma!

    Vonku už máme jar a nádherné teplé počasie, no aj tak by som rád trocha zaspomínal na túto zimu. Zimu, ktorá bola dokonca až arktická a snehu (aspoň na horách) bolo dostatok, v okolí Tatier možno až príliš.

Inzercia

Newsletter

Chcete byť informovaný o novinkách portálu ePhoto.sk? Prihláste sa k odberu newslettera.