Franco Fontana: Zviditeľniť neviditeľné
Franco Fontana, už viac ako 60 rokov zaznamenáva pulz krajiny s výnimočným citom pre kompozíciu a tón. Základnými ingredienciami jeho kuchyne je línia, tvar, farba, svetlo a tieň.
Franco Fontana, už viac ako 60 rokov zaznamenáva pulz krajiny s výnimočným citom pre kompozíciu a tón. Základnými ingredienciami jeho kuchyne je línia, tvar, farba, svetlo a tieň.
Moje prvé dojmy z dlhoočakávanej širokouhlej novinky pre cropové snímače - Tokiny 11-20.
Sahara, sme v polovici nášho výletu naprieč Marokom. Máme za sebou šialený Marrakech, nádherný výstup na Toubkal a úžasné kaňony. Pred sebou máme toho ešte stále veľa tak poďme na to.
Túto sobotu (11.4.2015) sa v Trenčíne konal večer Thaiského boxu už po 6-ty krát
Chladné piatkové ráno, 27.2. Budíme sa unavení po včerajšom výstupe na Toubkal, máme pred sebou ešte 8 úžasných dní v tejto krajine...
Ubehol už dlhší čas, od kedy som bola fotiť s potápačmi GT Divers v tuneli pod Dielikom. Našťastie na mňa nezabudli a zobrali ma so sebou aj do Novej Bystrice. :-)
ČLÁNKY - aktuálne diskutované