Nová vlajková loď medzi Sony smartfónmi - Xperia XZ3

Prináša dokonalý dizajn a pohlcujúce zážitky z prezerania obsahu.
  • Fantastický 6-palcový QHD+ HDR OLED displej s pomerom strán 18:9, vybavený oceňovanými TV technológiami BRAVIA® OLED, prináša hlbšie odtiene čiernej, ostrejší obraz a živšie farby
  • Vďaka nádherne zakrivenému 3D sklenenému dizajnu OLED displej plynule zapadá do tenkého tela telefónu a skvele tak padne do ruky
  • Rozhranie Side Sense pomocou umelej inteligencie (AI) šikovne predvída, ktoré aplikácie najviac potrebujete a budete ich mať jednoducho na dosah
  • Smart launch s AI sa postará o to, aby ste vždy stihli zachytiť tú správnu momentku – hneď ako telefón zdvihnete horizontálne, spustí sa režim fotoaparátu
  • 19MP hlavný fotoaparát Motion Eye™ a 13MP predný fotoaparát prinášajú jedinečné snímacie technológie, ako napr. 4K HDR video nahrávanie, Full HD 960FPS super spomalené zábery a pokrokový 3D Creator, teraz aj s výrazmi tváre

Spoločnosť Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) pokračuje v konštrukčnej a dizajnovej evolúcii radu Xperia™ a oznámila uvedenie svojej najnovšej vlajkovej lode - Xperia XZ3, ktorá využíva to najlepšie z odborných znalostí Sony v oblasti TV, audio, zobrazovacích a herných technológií, a to všetko v elegantnom modernom prevedení.

Naša nová vlajková loď XZ3 je nielen nádherná na pohľad, ale je aj plná špičkových Sony audiovizuálnych technológií, vďaka čomu si vysokokvalitný obsah môžete vychutnať presne tak, ako to jeho tvorcovia zamýšľali a priamo vo svojej dlani budete mať skutočne pohlcujúcu zábavu,” povedal Hideyuki Furumi, výkonný viceprezident a vedúci predaja a marketingu spoločnosti Sony Mobile Communications.

Pohlcujúce zážitky, s ktorými budete viac vidieť, počuť a cítiť

Xperia XZ3 má nádherný 6-palcový QHD+ HDR OLED displej, vybavený oceňovanými Sony TV technológiami BRAVIA OLED, ktoré zobrazujú hlbšie odtiene čiernej, vyšší kontrast a ostrosť so živšími farbami a vy si tak môžete lepšie vychutnať svoje obľúbené filmy či iný obsah. A pokroková technológia X-Reality™ pre mobilné zariadenia prekonvertuje obsah z pôvodnej SDR kvality takmer na HDR (High Dynamic Range), takže aj keď pozeráte obsah online, môžete mať vysokokvalitné prehrávanie vo vysokom rozlíšení, širšiu farebnú škálu a vylepšený kontrast.

Úžasné zábavné efekty tiež zlepšujú vynikajúce Sony znalosti a skúsenosti s audio technológiami. Priestorové reproduktory S-Force Front Surround Sound sú teraz ešte výkonnejšie, majú až o 20% vyššiu hlasitosť ako predchádzajúci model. S funkciou Hi-Res Audio môžete počúvať hudbu tak, ako si to autor predstavoval, zatiaľ čo DSEE HX vylepší skomprimovanú hudbu na kvalitu približujúcu sa vysokému rozlíšeniu Hi-Res Audio; a LDAC sa postará o vynikajúce počúvanie cez bezdrôtové pripojenie.

A systém dynamických vibrácií vyvoláva silný hmatový vnem, ktorý vylepšuje hudobné, filmové a herné zážitky,  aby ste cítili akciu vo vašich rukách a obsah oživili úplne jedinečným spôsobom.

Dokonalý dizajn a intuitívne rozhranie

Zakrivené 3D sklo na prednej aj zadnej strane plynule splynie s telom telefónu pre jemný a elegantný vzhľad bez okrajov, ktorý krásne odráža okolité farby zo všetkých uhlov. XZ3 pohodlne padne do ruky, a to vďaka rozšírenej obrazovke s pomerom strán 18:9, ktorá je orámovaná takmer bezfazetovým okrajom.

A najmä, tenký 3mm hliníkový rám smartfónu XZ3 nerobí kompromisy v odolnosti na úkor vzhľadu a dopĺňa ho Corning® Gorilla® Glass 5 a vodeodolnosťou s certifikáciou podľa normy IP65/IP68 [i]. A navyše je na výber v štyroch nádherných farbách [ii] s úžasnou povrchovou úpravou, čím skvele doplní váš individuálny štýl: čierna Black, strieborná White Silver, zelená Forest Green a červená Bordeaux Red.

XZ3 taktiež predstavuje nové užívateľsky príjemné rozhranie Side Sense, ktoré využíva AI, vďaka ktorej poskytuje jednoduchý a pohodlný prístup k vašim obľúbeným aplikáciám. Stačí dva razy ťuknúť na ktorejkoľvek strane vašej XZ3 a ona šikovne odhadne a zobrazí aplikácie, ktoré budete chcieť použiť a budete ich mať na dosah bez toho, aby ste ich museli vyhľadávať posúvaním sa nahor či nadol. Pri navrhovaní Side Sense sa myslelo na veľké displeje a rozhranie ponúka jednoduchú obsluhu aj jednou rukou.

Pokrokový fotoaparát Motion Eye™ a AI v smartfóne Xperia

XZ3 prináša novú funkciu spustenia Smart launch s AI, ktorá okamžite zapne váš fotoaparát, hneď ako svoj telefón budete držať na šírku, vďaka čomu vám nikdy nič neujde. Smart launch, spolu s existujúcimi AI vrátane Superior Auto, prediktívnym snímaním, prediktívnym automatickým zaostrovaním a snímaním úsmevu sa postarajú o to, aby ste s fotoaparátom XZ3 mali čo najväčšiu šancu na skvelý záber. A, samozrejme, len Sony fotoaparát Motion Eye™ vám ponúkne 4K HDR obrazové nahrávanie pre videá v profesionálnej kvalite a Full HD super spomalené nahrávanie, zachytávajúce 960 snímok za sekundu, sa postará o dramatické zábery.

Hlavný 19MP fotoaparát dopĺňa špičkový predný 13MP fotoaparát, s ktorým môžete robiť krásne a vylepšené selfie portréty so skvelými efektmi rozostrenia pre vaše kreatívne snímky. A okrem toho je tu aj špičkový 3D Creator, s ktorým teraz užívatelia môžu svoje snímky z predného či zadného fotoaparátu, doplniť o výrazy tváre, vďaka čomu budú ešte živšie.

Silný výkon

Vďaka špičkovej mobilnej platforme Qualcomm® Snapdragon™ 845 majú užívatelia XZ3 prístup k najrýchlejším maximálnym rýchlostiam pripojenia na svete - 1.2Gbps. A tento pohlcujúci špičkový zážitok môže vydržať aj celý deň vďaka niekoľkým užitočným funkciám batérie ako sú Smart Stamina, režim STAMINA, plus Battery Care [iii] a technológii adaptívneho nabíjania Qnovo, ktoré pomôžu udržať dobrý stav batérie, čím predĺžia jej celkovú životnosť.

Príslušenstvo

K dispozícii bude aj rad štýlových doplnkov – ako je Style Cover Touch SCTH70 a Style Cover Stand SCSH70 v príslušných farebných prevedeniach. Dostupné budú aj:

Dostupnosť

Xperia XZ3 bude dostupná na vybraných trhoch od konca septembra 2018 a bude medzi prvými zariadeniami, ktoré budú dodávané s najnovšou verziou Android™ 9 Pie. Predobjednávky budú pre novú vlajkovú loď Sony spustené v septembri prostredníctvom vybraných predajných kanálov, cez ktoré zákazníci získajú aj videohru PlayStation® 4 Call of Duty®: Black Ops 4* v cene 69,99 €. Predobjednávky pre XZ3 budú dostupné od 17. septembra 2018.

*Ponuka platí do vypredania zásob. Orientačná cena videohry PlayStation® 4 Call of Duty®: Black Ops 4 je 69,99 €, môže sa líšiť v závislosti od predajcu. Ponuka je dostupná pre obyvateľov Slovenska vo veku 18 a viac. Vyžaduje sa kúpa produktu, prístup na internet a konzola PlayStation®4. Viac informácií na www.sonymobile.com/callofdutyblackops4-Slovensko. Táto webová stránka bude k dispozícií po oficiálnom spustení predobjednávok u vybraných partnerov.

[i] XZ3 je vodeodolná a chránená pred prachom, takže sa nemusíte obávať, ak vás zastihne dážď alebo chcete zmyť špinu pod tečúcou vodou, ale nezabudnite, že všetky vstupy a pripojené kryty musia byť pevne zatvorené. Zariadenie by ste nemali celkom ponárať pod vodu ani ho vystavovať vplyvom morskej vody, slanej vody, chlórovanej vody alebo tekutín, ako sú nápoje. Nesprávne alebo nevhodné zaobchádzanie so zariadením je porušením záruky. Zariadenie bolo testované podľa noriem odolnosti Ingress Protection IP65/68. Viac informácií nájdete na www.sonymobile.com/waterresistant. Upozorňujeme, že XZ3 má USB vstup na pripájanie a nabíjanie bez krytu. USB vstup musí byť pred nabíjaním úplne suchý.
[ii] Dostupnosť farieb môže byť na jednotlivých trhoch odlišná
[iii] Pomocou funkcie Battery Care sa telefón nabije na 90%, počká a dobije sa na 100% tesne pred tým, ako sa zvyčajne budíte

piwi
2018-08-31 22:58:32