Hore

Ako na zdieľanie fotiek? Stačí na to jediné tlačidlo

Fotky zdieľame denne. Nahrávame ich na sociálne siete, posielame známym, vytvárame súkromné alebo verejné galérie. S tým všetkým nám pomôže Zoner Photo Studio.

Fotky zdieľame denne. Nahrávame ich na sociálne siete, posielame známym, vytvárame súkromné alebo verejné galérie. S tým všetkým nám pomôže Zoner Photo Studio.

Zdieľanie fotiek pomocou Zoner Photo Studia vám okrem úprav fotiek pomôže aj s tým, ako ich dostať medzi ľudí. Mimo známeho zverejňovania na Zonerame, Twitteri alebo Facebooku môžete fotky posielať priamo pomocou e-mailu alebo odkazu.

Základ je pritom takmer vždy rovnaký – stačí kliknúť na tlačidlo Zdieľať v pravom paneli s nástrojmi. Nájdete ho v module Správca v pravom paneli.


Tlačidlo pre jednotlivé typy zdieľania.

Priame zdieľanie na Facebook a Twitter

Na Facebook a Twitter zdieľate fotky zo Zoner Photo Studia pohodlne na priamo. Stačí označiť fotografiu, kliknúť na tlačidlo Zdieľať v pravom paneli a vybrať Facebook alebo Twitter.

Pokiaľ takto posielate fotky prvýkrát, musíte sa najskôr prihlásiť k svojmu facebookovému či twitterovému účtu.

Pred zdieľaním môžete pre fotku či album nastaviť najrôznejšie parametre od zobrazenia na základe hesla, vodoznaku, povolenia na stiahnutie fotky alebo povolenia zdielania.

Následne sa otvorí okno, kam môžete napísať komentár, zvolíte album a snímku odošlete.


Stačí sa prihlásiť a zdieľať.

Zdieľanie do on-line galérie Zonerama

Zo Zoner Photo Studia zdieľate fotky aj do on-line galérie Zonerama. Stačí v ľavom paneli vybrať záložku Zonerama a založiť v nej novú zložku (F7). Potom už len vyberte fotografie, ktoré chcete zdieľať, a myšou ich pretiahnite do vytvoreného priečinka.

Rovnako skopírujete na Zonerame aj celú zložku s fotografiami.



Zdieľajte fotky pretiahnutím.


Zdieľanie pomocou e-mailu, ktoré nezahltí vašu schránku

Fotky môžete zo Zoner Photo Studia taktiež odoslať e-mailom. Opäť k tomu využijete tlačidlo Zdieľať v pravom paneli.

Nemusíte sa pritom báť, že by ste množstvom fotiek zahltili e-mailovú schránku príjemcu. ZPS totiž nahrá fotky na Zonerame a adresátovi pošle súkromný odkaz. Stačí naň len kliknúť a snímky stiahnuť.


Pošlite fotky emailom.

Buďte vidieť – zdieľajte

Vďaka zdieľaniu fotiek sa nielen pochválite so svojimi fotografickými úlovkami, ale môžete sa tiež podeliť o svoje zážitky s ostatnými. Zoner Photo Studio vám to dokáže výrazne uľahčiť.

Vyskúšajte si to aj vy a uľahčite si zdieľanie svojich obľúbených fotiek. Stiahnite si Zoner Photo Studio X na 7 dní zadarmo.

Zdroj: Milujemefotografii.cz

Autor: Matej Liška 

Komentáre

Pridaj komentár Pridaj komentár Zobraziť posledný príspevok

Ďalší článok z kategórie

Inzercia