Stiahnite si najnovšiu verziu softvéru Môj CEWE Fotosvet

Softvér Môj CEWE Fotosvet čitateľom ePhoto.sk nemusíme obzvlášť predstavovať. Sústredíme sa preto iba na novinky a podstatné vylepšenia v novej verzii 4.6, ktorú si na stránkach www.fotolab.sk môžete stiahnuť od 1. marca.

1. Nová možnosť zmeny formátu CEWE Fotoknihy, po ktorej volali nielen čitatelia ePhoto.sk. Predstavte si, že ste si pripravili CEWE Fotoknihu štvorcového formátu 21x21 cm, ale nakoniec ste sa rozhodli, že chcete väčšiu formátu 30x30 cm. V predchádzajúcom softvéri vám neostávalo nič iné než začať prácu odznova. Zmeniť formát nebolo možné. Teraz je to otázkou jedného kliknutia.

Prirodzene, dá sa to iba pri fotoknihách, ktoré majú rovnaký pomer strán. Napr. formát A5 na šírku môžete zväčšiť na formát A4 na šírku alebo A3 na šírku. Rovnako to platí pri vyššie spomenutých štvorcových formátoch. Pozor tiež na rozlíšenie fotografií. Čo mohlo byť postačujúce pri A4, nemusí stačiť pri A3. Ak kvalita fotografie nie je OK, smajlík na hornej lište zmení farbu zo zelenej na žltú prípadne červenú.

2. Podobná zmena typu papiera resp. tlače. Jednoducho teraz môžete zmeniť CEWE Fotoknihu tlačenú digitálnou tlačou na CEWE Fotoknihu na fotopapieri. Navyše pribudol nový typ povrchovej úpravy strán – CEWE Fotokniha s lesklým povrchom. Pri formátoch, kde sú rôzne typy tlače v ponuke, môžete medzi nimi prepínať jedným klikom.

3. Pribudli nové formáty CEWE Fotoknihy, a to konkrétne:

4. V ponuke je aj nová povrchová úprava stránCEWE Fotokniha s lesklým povrchom. Ide o digitálnu tlač, pričom sú strany fotoknihy laminované, čo vytvára lesklý efekt. Zo skúseností z iných krajín ju môžeme odporučiť hlavne svadobným fotografom, ktorí CEWE Fotoknihy robia pre svojich klientov. Určite ich nesklame.

5. V softvéri Môj CEWE Fotosvet 4.6 môžete objednať množstvo produktov, ktoré boli teraz dostupné iba online, či už na stránke www.fotolab.sk alebo na špecializovanej stránke pre veľké formáty www.fotolabxxl.sk. Ide hlavne o foto pod akrylátovým sklomfoto na hliníkovej platni (alu-dibond) či vybrané formáty kalendárov na fotopapieri. Svoju prácu si tak môžete priebežne ukladať, čo je výhodou najmä pri fotokalendároch.

Pre čitateľov ePhoto.sk má Fotolab malú súťaž: stačí zodpovedať na otázky v tejto krátkej ankete. Z odpovedí vylosujeme troch, ktorí získajú poukaz na CEWE Fotoknihu formátu A4 veľká panoráma podľa vlastného výberu v prevedení buď na lesklom papieri alebo na fotopapieri v hodnote 32,95 Eur. Zapojiť sa môžete do 31. marca 2011. Výhercov budeme kontaktovať e-mailom.

autocord
2011-03-17 14:53:14

quaq
2011-03-17 15:11:22
príspevok od: autocord
v celku by ma zaujimalo ci je stale taka padava...
ja som robil fotoknihu už na tomto novom a bolo to bez problémov

scoty
2011-03-18 08:03:13
príspevok od: autocord
v celku by ma zaujimalo ci je stale taka padava...
na poslednom fotostretnutí skupiny som priniesol ukazat CEWE fotoknihu na fotopapier som vypytal od mladomanželov
myslim si z reakcii ,ze milo prekvapila svojou kvalitou a spracovaním... Hrube a kvalitne stranky a celkový dojem bol ok. SEM TAK ULETENE FARBY,CO NEZODPOVEDALI ORIGINALU, ale to ten čo nevie zrejme nepostrehne...

DEVOTEE
ocenenie redakciou 2011-03-18 13:54:28
Ake rozlisenia fotiek sa davaju do fotoknihy ? cim vacssie tým lepsie ?

autocord
2011-03-18 14:18:26
príspevok od: scoty
kvalita CEWE fotoknih je vynikajuca, ja som narazal na to ze verzia softveru pre slovensky trh strasne padala, pod WIN7 bola vlastne nepouzitelna, a kedze uz coskoro budem potrebovat davat knihy robit na slovensku, tak vitam informaciu ze tato nova verzia uz je ok.

scoty
2011-03-18 15:02:03
príspevok od: DEVOTEE
Ake rozlisenia fotiek sa davaju do fotoknihy ? cim vacssie tým lepsie ?
to je viac menej jedno...pokial ti to nekockuje dosledkom maleho objemu dat fotky,tak kludne aj 250 mb.... ono ta to upozorni,ze fotka nemusi byt ostra koli velkemu zvacseniu...
ja im objem dat nestahujem...