Ako spieva Fananek: Než rybu syrovou, radši hubu sušit Suhlasim s nazorom, ze bud cely tanier, alebo viac do detailu. A celkom mi vadi, ze ta prva ryzova vec je neostra. Inak ako zaner fajn, konecne aj nieco ine ako 'biele maso'
verim ze chutili lepsie, tato fotka totiz za vela nestoji, sorry ide tu len o pekne jedlo, foteniu si uz ale tolko lasky nevenoval, kompozícia je zvlastna, odseknuté rohy taniera posobia zvlastne, fotil by som skôr detail, zvolil lepšie svetlo, vyhol sa tmavemu pravemu rohu, nabuduce to skus inak tiez robim sushi doma, prepac no musim sa opytat, nikde to nehovoris jasne, robil si ich konkretne ty? ak ano musim povedat ze je to velmi dobra praca koli dof nedokazem rozpoznat ake druhy maki to su, vidim dve sake a nejake vegetarianske... kazdopadne si mi urobil velku chuť
rohy ma az tak nerusia,ale svetlo mohlo byt lepsie. Sushi robila priatelka. Maki su robene z avokada,lososa a shitake. Priloha ruzovy zazvor a redkovka.
verim ze chutili lepsie, tato fotka totiz za vela nestoji, sorry ide tu len o pekne jedlo, foteniu si uz ale tolko lasky nevenoval, kompozícia je zvlastna, odseknuté rohy taniera posobia zvlastne, fotil by som skôr detail, zvolil lepšie svetlo, vyhol sa tmavemu pravemu rohu, nabuduce to skus inak tiez robim sushi doma, prepac no musim sa opytat, nikde to nehovoris jasne, robil si ich konkretne ty? ak ano musim povedat ze je to velmi dobra praca koli dof nedokazem rozpoznat ake druhy maki to su, vidim dve sake a nejake vegetarianske... kazdopadne si mi urobil velku chuť
Fajnové,určite by som to dal niekde na jedálny lístok ! Páči sa mi ako sú odrezané tie 3 rohy taniera,taktiež nieje núdza o farby .Vidieť že si dal kuchár záležať na servírovaní.Dúfam že chutili tak dobre ako vyzerali
A možno by bolo ešte lepšie keby bola trošku väčšia DOFka
Fajnové,určite by som to dal niekde na jedálny lístok ! Páči sa mi ako sú odrezané tie 3 rohy taniera,taktiež nieje núdza o farby .Vidieť že si dal kuchár záležať na servírovaní.Dúfam že chutili tak dobre ako vyzerali
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
Komentáre a hodnotenia
Zoradiť od najstaršíchSuhlasim s nazorom, ze bud cely tanier, alebo viac do detailu. A celkom mi vadi, ze ta prva ryzova vec je neostra. Inak ako zaner fajn, konecne aj nieco ine ako 'biele maso'
ide tu len o pekne jedlo, foteniu si uz ale tolko lasky nevenoval, kompozícia je zvlastna, odseknuté rohy taniera posobia zvlastne, fotil by som skôr detail, zvolil lepšie svetlo, vyhol sa tmavemu pravemu rohu, nabuduce to skus inak
tiez robim sushi doma, prepac no musim sa opytat, nikde to nehovoris jasne, robil si ich konkretne ty? ak ano musim povedat ze je to velmi dobra praca koli dof nedokazem rozpoznat ake druhy maki to su, vidim dve sake a nejake vegetarianske... kazdopadne si mi urobil velku chuť
ide tu len o pekne jedlo, foteniu si uz ale tolko lasky nevenoval, kompozícia je zvlastna, odseknuté rohy taniera posobia zvlastne, fotil by som skôr detail, zvolil lepšie svetlo, vyhol sa tmavemu pravemu rohu, nabuduce to skus inak
tiez robim sushi doma, prepac no musim sa opytat, nikde to nehovoris jasne, robil si ich konkretne ty? ak ano musim povedat ze je to velmi dobra praca koli dof nedokazem rozpoznat ake druhy maki to su, vidim dve sake a nejake vegetarianske... kazdopadne si mi urobil velku chuť
Mohlo tam byt vacsia DOF,to je pravda. Nabuduce to aj nasvietim,trochu jemnejsim svetlom asi.
dik