Hore

Hriňová 2017

Hriňová je bez pochyby jedna z najfotogenickejších dediniek na Slovensku. Nachádza sa asi 35km od Zvolena na strednom Slovensku. Po príchode a ubytovaní sme išli hľadať miesta, z ktorých sa bude nasledujúce ráno fotiť, kedže sme dorazili okolo obeda. Ročné obdobie ako aj čas kedy dedinku navštívime sme si dopredu naplanovali na jar, kedy kvitli ovocné stromy. Bolo pekné počasie so stredne hustou oblačnosťou a tak sme na miestach čakali na oká v oblakoch, kade prechádzalo svetlo na krajinu pred namy.


Image title

Image titleOblasť ponúka veľa krásnej prírody, ktorá je v malej miere zaľudnená.

Image title

Image title

Image titlePred západom slnka sme si našli super miesto, z ktorého boli krásne výhľady na celú dedinku a jej okolie. Dedinka je ako je vidieť podľa fotiek rozdelená na veľmi veľa malých políčok, na ktorých si ľudia často sadili stromy ako hranice pozemku. Práve tieto políčka vytvárajú línie aké už v naších končinách tak často nevidno.

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image titlePosledná fotka zachycuje západ slnka nad dedinou. Po skorom rannom budíku sme sa vyštverali na kopec ab sme mohli zachytiť krásu okolia aj pri východe slnka. 

Image title

Image title

Image titleZvyšok dňa už nebolo až tak dobrré počasie a tak sme behali po pamiatkach v okolí. Posledný deň ráno bolo hlásené zlé počasie a tak sem ešte deň predtým zvažovali či ostaneme alebo pôjdeme domov. Nakoniec sme ostali, no počasie bolo fakt zlé z rána, pršalo a viditeľnosť bola skoro žiadna. Po asi hodine čo sme boli pre dážď zavretí v aute prestalo pršať a oblačnosť ustúpila. Asi po pol hodine už bolo skoro bez mrakov a nám sa nakoniec čakanie vyplatilo. Ďakujem za prezretie a prajem pekný deň.Image title
 Ďalšie fotky a články na: http://mcibulka.ephoto.sk/sk/

Komentáre

Pridaj komentár Pridaj komentár Zobraziť posledný príspevok
marvi
2018-08-31 22:27:02
Ahoj...ak to nie je tajomsto..kde sa nachádza to miesto odkial je výhľad na ako je na 6-10 fotke?
Dnes som sa tam zastavil na pol hodinu (žial, viac času som nemal) no takýto pekný výhľad sa mi nenaskytol
 

Ďalší článok z kategórie

Inzercia

ČLÁNKY - aktuálne diskutované