Hore

BRATISLAVA FULL HD SLIDESHOW - Denis Vesely

Narodil som sa v Bratislave. Korene mám však aj pri Terchovej, možno preto mám rád Malú Fatru.  Kedysi som Bratislavu vôbec nemusel.  ale potom ako som pocestoval a žil v iných krajinách som zmenil názor. A samozrejme človek sa časom trošku vyvíja. Teda aspoň v to slepo verím.

Pravdivá realita neexistuje. Je iba v našom pohľade na veci okolo nás. Keď sem príde človek zvyknutý na hory a kľud, bude vidieť vyčerpávajúce zaprášené mesto plné sebeckých ľudí a nechutného zhonu. Chápem to. Človek, ktorý sem príde z veľkomesta sa bude na to dívať tak, že je to krásne maličké kľudné mestečko, kde je všade blízko, MHD funguje výborne, je tu krásnych 100km lesov  ihneď za rohom, veľa prírodných jazier, lacné pivko, krásne baby a blízko do Rakúska, Maďarska aj Čiech. Keď tu bola kamoška z Hong Kongu, tak mala pocit, že je to tu ako po morovej epidémii. Nikde žiadny ľudia, iba vietor sa pohráva s opusteným stohom slamy....

Bratislavu som začal fotiť po pomerne dlhom čase, keď som dostal zakázku odfotiť mesto pre kantýnu DELL na Fazuľovej. Možno tam ešte stále tie foto obrazy visia, ak nepopadali. Spravil som vtedy pár fotiek a po čase, keď boli pre mňa zaujímavé podmienky som fotil mesto ďalej. Príliš veľa som sa tomu nevenoval, ale za pár rokov sa predsa len niečo nazbieralo. Sú tam už historícké fotografie Starého mosta, snehová kalamita aj povodeň. Zistil som, že ako Bratislavčan som Bratislavu vôbec nepoznal. Vďaka foteniu som navštívil a preskúmal mnohé z jej zákutí.

Dovolil som si teda postĺkať z klincov a dosák prezentáciu a predstaviť ju vo FULL HD rozlíšení. Hudbu bolo veľmi ľahké vybrať, pre mňa sú to dve najlepšie slovenské pesničky všetkých čias.

Takže určite nezabudnite zapnúť zvuk, vyložiť nôžky, prepnúť na najvyššiu možnú kvalitu (1080 HD) a FULL SCREEN. Potom už len nerušene meditovať nad tým, aké krásne je naše hlavné mesto. Ak sa vám prezentácia páči, budem vďačný ak ju sharnete na svojom facebooku. Kliknite prosím na tento odkaz:

Komentáre

Pridaj komentár Pridaj komentár Zobraziť posledný príspevok
acton
2016-02-19 19:43:28
pekne...
 
lacoslav
2016-02-21 12:23:11
ČB sa mi páčia, farebné niektoré ako vymaľované. Môj pohľad. Celok ok. Dobré svetlo!
 
Lukáš Podracký
2016-02-22 22:00:15
super fotky mňa veľmi odrovnala tá ČB kde je UFO a hrad v zatopenej BA !
 
Robson65
2016-02-24 20:27:54
Pekná práca, tá žena pri lavičkách v snežení - to je pecka...celkovo pekné fotky
 
milanF
 
Danniell
2016-02-28 10:35:16
pekné, dobrá práca
 
ISOman
2016-02-28 22:11:54
Veľmi pekné a najmä inšpiratívne fotografie Bratislavy a života v Bratislave. Len tak ďalej...a prajem dobré svetlo.
 
peterdudas.eu
2016-03-02 08:42:34
Pekne, Denis, mas tam vela dobrych zaberov.
 

Ďalší článok z kategórie

Inzercia

ČLÁNKY - aktuálne diskutované