Hore

Fototechnika » Recenzie

Najnovší článok z kategórie
Čo sa vyplatí viac?

Čo sa vyplatí viac?

Chystáte sa kúpiť svoj prvý systémový fotoaparát a neviete sa rozhodnúť či zrkadlovku alebo bezzrkadlovku? Možno vám pomôže naše malé porovnanie.

2020-11-10 06:00:00
Karol Srnec
1
4596
 
 
  • 39639
    37

    Objektív z druhej ruky

    Ak netrváte na tom, že všetko musíte mať nové, môžete kúpou použitého objektívu ušetriť.

  • 34685
    52

    Nakupovanie na ebay

    Jedna z možností, ako nakupovať na internete. Rady, tipy a výstrahy.

  • 26676
    34

    Nakupovanie na internete

    V dnešnej dobe sa už dá na internete kúpiť takmer všetko. Od prázdnych plechoviek až po lietadlá. Na internete môžete zbohatnúť, alebo aj schudobnieť.

  • 22821
    73

    Ako si zachovať chladnú hlavu

    O medových motúzoch alebo ako si zachovať chladnú hlavu...

  • 19658
    33

    Väčšia šanca na predaj

    Niekoľko všeobecných rád, ako byť úspešný pri predaji použitej fototechniky, ale aj o tom, ako inzerovať v našej sekcii Bazár.

  • 18413
    16

    Základné rozdelenie DSLR Nikon 2017

    Blíži sa koniec roka a s najväčšou pravdepodobnosťou nás už žiadne zásadné novinky nečakajú. Výrobcovia a predajcovia sa pripravujú na Vianoce. U Nikonu si ich niektorí užili skôr, vďaka Nikonu D850, novinke, ktorá naplno oslávila 100. výročie značky.

  • 18216
    50

    Bezzrkadlovky Sony 2017

    Sony v tomto roku potvrdilo, že sa chce sústrediť na profesionálnych fotografov. Zároveň chce presvedčiť zrkadlovkárov, že ich CSC sú nielen rovnocenné zrkadlovkám, ale lepšie. Najmä čo sa týka rýchlosti.

  • 18110
    8

    Najlepšie fotoaparáty pod stromček

    Nedávno sme si predstavili 15 fotoaparátov pre začiatočníkov a mierne pokročilých, najnovších modelov, ale aj tých výbehových, ktoré zoženiete do 700€. Dnes sa pozrieme na najzaujímavejšie novinky a aktuálne modely a pekne sa pri tom rozšupneme. Cena tentoraz nebude zohrávať úlohu. To však neznamená, že tu nenájdete cenovo dostupnejšie kúsky.

  • 17451
    38

    Nákup fototechniky v Hong Kongu

    Pravdepodobnosť že sa vyberiete do Hong Kongu len kvôli nákupu lacnej fototechniky je dosť malá. Avšak vďaka rozmachu nízkonakladových aerolínií sa aj našinec môže ocitnúť v tejto metropole, zvlášť v rámci tranzitu do cieľovej destinácie. V Hong Kongu je nespočetné množstvo obchodov s elektronikou, a preto nie je možné poskytnúť informácie o každom. Z vlastnej skúsenosti ako aj z informácií iných…

  • 16963
    3

    Investovať do tela alebo objektívu?

    Rozpočet začiatočníkov býva často obmedzený. Poprípade po pár mesiacoch zistia, že technická kvalita fotografií ich neuspokojuje. V čom je chyba, vo fotoaparáte alebo objektíve? Do čoho investovať, aby sa technická kvalita zlepšila?

  • 16252
    15

    Výhodný nákup

    Priznajme si to - ideme po cene. Hľadáme, kde najvýhodnejšie nakúpiť. Dnes sú to jednoznačne internetové obchody a aukcie.

  • 15413
    9

    15 fotoaparátov pod stromček do 700€

    Blížia sa Vianoce a tí šťastnejší sa môžu tešiť, že pod stromčekom nájdu fotoaparát. Pozrime sa na aktuálnu ponuku najzaujímavejších, cenovo dostupnejších fotoaparátov pre začiatočníkov a mierne pokročilých. Pohybovať sa budeme do limitu 700€. Pri hľadaní najlepšej ceny využite niektorý z porovnávačov cien. Často môžete naraziť na výrazne nižšie ceny, ako odporúča dovozca.

Inzercia

ČLÁNKY - aktuálne diskutované

Newsletter

Chcete byť informovaný o novinkách portálu ePhoto.sk? Prihláste sa k odberu newslettera.