Hore

Make-up bez maskéra

Princíp je jednoduchý, ale technika nanášania farieb si vyžaduje značné znalosti v používaní masiek a spôsobov prelínania grafického aditora. Preto aj návod je určený zdatnejším uživateľom Photoshopu. Aby farba nanášaná na pleť vyzerala prirodzene, je potrebné najprv podkladovú vrstvu (pleť) zbaviť farebných tónov a zabezpečiť, aby sa nestratila samotná štruktúra pleti. Tú vrátime kombináciou prelínacích módov jednotlivých vrstiev a použitím filtra High Pass, ktorého princíp už bol demonštrovaný v samostatnom článku.

Video - Make-up bez maskéra

Ak chcete pokračovať v čítaní tohto článku, aktivujte si eKonto Classic alebo ekonto PLUS.


Ak už máte niektoré z eKont aktivované, pre odomknutie článku musíte byť prihlásený. Ak sa Vám článok neodomkne, skúste aktualizovať okno prehliadača (napríklad stlačením F5, alebo Aktualizovať v okne prehliadača).

ePhoto.sk vám chce ponúknuť ešte lepší obsah, viac kvalitných článkov a ďalšie užívateľské vylepšenia. Okrem prístupu k spoplatnenému obsahu fotoškoly získate viac priestoru pre svoje fotografie, benefity a zľavy u vybraných partnerov a množstvo ďalších výhod. eKonto PLUS vám navyše ponúka aj hosting a prístup k atraktívnym témam pre ľahké a intuitívne vytvorenie vlastnej webstránky. To všetko už od 1,17€ na mesiac vrátane DPH.

Príjemné čítanie vám želá tím ePhoto.sk


Platbu je možné realizovať prostredníctvom SMS (len SR), PayPAL a prevodom z bankového účtu. Pri platbach SMS a PayPal prebehne aktivácia účtu v priebehu niekoľkých minút po potvrdení platby. O aktivácii budete informovaní SMS alebo emailom (podľa typu platby). Pri platbe prevodom môže aktivácia trvať 1-2 dni. O aktivácii vášho konta budete informovaní emailom. Do aktivácie vami vybraného ekonta, môžete využívať vybrané funkcie v režime Basic. Pri konte Classic môžete realizovať upgrade na dlhšie obdobie alebo na eKonto PLUS do 30 dní od jeho aktivácie.

Aktivovať eKonto        Registrovať

Komentáre

Pridaj komentár Pridaj komentár Zobraziť posledný príspevok
zelena.kacka
2010-12-10 00:28:16
mne to funguje a fungovalo este na \"starom dizajne\".
 
majster333
2010-12-12 22:13:15
parádny tutoriál!!!
 
thrash
2010-12-13 16:01:49
príspevok od: Yvaniella
Ani mne to nejde Ale tu je na to fajn tutoriál, ja to zvyknem podľa toho robiť: http://www.youtube.com/watch?v=9M-5JEqfhFc&translated=1
ja som skusal podla toho youtube - krok za krokom,ale vysledok bol strasny, nechapem preco na youtube hodilo taky pekny make up a na mojej fotke to vyzeralo ako s vodovimi farbami - od toho realneho to malo na kilometre daleko... kde som spravil chybu, nevies prosim ta poradit?
 
sunajn
2011-09-22 03:05:37
Jozef díki za fajny tutorialek. Ja to robím tiež ako na tom odkaze od Yvaniella, ale vyskúšam aj tento spôsob. Hlavné je mať šumnú modelku.
 

Ďalší článok z kategórie

Inzercia

ČLÁNKY - aktuálne diskutované