Podobne ako tradicny Roquefort pochadza zo specialnej oblasti Francuzka, aj EDMOND FALLOT MUSTARDS je z malebnej dedinky Beaune nedaleko Dijon v Burgunsku.
Uz od roku 1840 sa melu velke hnede, slachtene horcicne semienka v specialnych po domacky vyrobenych kamennych mlynoch a potom sa zmiesavaju so stavou z burgundskych hrozien.
EDMOND FALLOT sa preslavil svojou horcicou po celom svete kvoli vynikajucej chuti a taktiez jej zafarbeniu.A tu su nazorne ukazky tejto vynikajucej pochutky.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
Komentáre a hodnotenia
Zoradiť od najstaršíchhttps://farm3.static.flickr.com/2538/4122502295_26e365676b_b.jpg
https://farm3.static.flickr.com/2703/4122430425_bb6b49391c_b.jpg
https://farm3.static.flickr.com/2607/4123551408_5f21bcdef5_b.jpg
https://farm3.static.flickr.com/2538/4122502295_26e365676b_b.jpg
https://farm3.static.flickr.com/2703/4122430425_bb6b49391c_b.jpg
https://farm3.static.flickr.com/2607/4123551408_5f21bcdef5_b.jpg