Čo je lepšie,pekne pritakávať,alebo úprimne napísať čo sa ti nepáči a čo páči?
Čo viac ti pomôže?
Tá fotka je slabšia,podla mňa a ten odkaz som dal pre inšpiráciu,aby som pomohol.
Ľubo pekné umelecké obrázky nám ty tu otŕčaš pod nos, ve´d to len umenie, to sa už tá zelenina tam z tých foto nedá ani jesť, všetko iste zapáchnuté starinou :-))))
A bez srandy, veľmi pekná osobná galérka, ale to je celkove o inom a iný štýl, spektrum mi príjemne dopĺňa aj čerstvo vyzerajúce ovocie. Ale tam to ma zas veľmi zaujalo z kretívneho hľadiska, nestretil si sa niekde so stránkou, kde by tam o takej tvorbe ako je ten link bolo čosi napísané aj v podrobnom tutoriále? Nejaký taký moula ako ja čo všetko napíše aj pre začiatočníkov aby netápali :-) Rád by som si ten štýl vyskúšal.
Tak ty si aj na zeleninku? Ako doktor sa v zdravej výžive nezaprieš :-)
Asi by sa mi kompo páčilo viac bez dotyku s okrajom taniera (myslené hlbší orez či kompo smerom do taniera a ponechaním príjemnej dof vzadu. Celkove sa mi to zdá dobre vystredené a pôsobí to prirodzene a čerstvo, reálne, aj štruktúra povrchu paradajky je pekne čitateľná. Už len zahryznúť.
Technika: Olympus E-620,
Olympus XZ-2 iHS,
Olympus OMD E-M10,
Olympus Stylus 1s,
Olympus TG-4,
Olympus OM-D E-M1 Mark II,
Objektívy: M.ZUIKO DIGITAL ED 75mm 1:1.8,
Olympus M.Zuiko Digital ED 40-150mm f/4-5.6,
M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑40mm 1:2.8 PRO,
Olympus M.Zuiko Digital 14-42mm f/3.5-5.6 II R,
M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8,
Olympus M.Zuiko Digital ED 60mm f2.8 Macro,
Olympus Zuiko 35mm f3.5 Macro,
Olympus Zuiko 40-150mm f/3.5-4.5 Digital,
Olympus Zuiko 50mm f/2.0 Digital ED Macro,
Olympus ED 70-300mm F4.0-5.6,
Olympus Zuiko 14-42mm f/3.5-5.6 ED Digital ,
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
Komentáre a hodnotenia
Zoradiť od najstaršíchČo viac ti pomôže?
Tá fotka je slabšia,podla mňa a ten odkaz som dal pre inšpiráciu,aby som pomohol.
Ľubo pekné umelecké obrázky nám ty tu otŕčaš pod nos, ve´d to len umenie, to sa už tá zelenina tam z tých foto nedá ani jesť, všetko iste zapáchnuté starinou :-))))
A bez srandy, veľmi pekná osobná galérka, ale to je celkove o inom a iný štýl, spektrum mi príjemne dopĺňa aj čerstvo vyzerajúce ovocie. Ale tam to ma zas veľmi zaujalo z kretívneho hľadiska, nestretil si sa niekde so stránkou, kde by tam o takej tvorbe ako je ten link bolo čosi napísané aj v podrobnom tutoriále? Nejaký taký moula ako ja čo všetko napíše aj pre začiatočníkov aby netápali :-) Rád by som si ten štýl vyskúšal.
Asi by sa mi kompo páčilo viac bez dotyku s okrajom taniera (myslené hlbší orez či kompo smerom do taniera a ponechaním príjemnej dof vzadu. Celkove sa mi to zdá dobre vystredené a pôsobí to prirodzene a čerstvo, reálne, aj štruktúra povrchu paradajky je pekne čitateľná. Už len zahryznúť.
Asi takto https://photo.net/photodb/folder?folder_id=675495